onsdag 23 juli 2008

Nu så

Då har man landat. Var tvungen att ta hand om lite hallon som hade hunnit växa till sig medans vi har vart borta. En vecka i Morup blev det och vi har haft det så lyxigt. Johans föräldrar va också där- så vi har fått jättegod mat varje dag. Riktigt bortskämda och lata har vi vart.

I fredags var vi ju på Magnus Uggla i Varberg. Han är ju bara för bra! Fast jag var så grymt grinig innan han började spela. Vi hade missuppfattat den här spelningen. 18:15 stod vi i kö för att komma in- och fick stå till 18:30 innan de släppte in. Okej, inte så farligt tänkte vi, då börjar väl han spela klockan 19. Så naivt, så naivt! Vet ni när han kom?! Typ halv tio!!! Då hade Stefan Andersson spelat en stund innan (hade ingen aning om att han också skulle vara där). Och sen när Magnus Uggla väl dök upp såg jag ingenting- han är ju också så extremt kort så det enda jag såg var hans burriga hår. Alltid nåt!

Om man tittar riktigt noga på bilden så ser man faktiskt att det är han..självaste Uggla! Ändå är det Johan-ett-huvud-längre som har tagit kortet!



1 kommentar:

  1. du har haft det fullt upp på semestern kan va skönt å ta det lite lungt =) å så ta dej lite tid å träffa din åsofski! jippi.

    SvaraRadera